20 Kasım 2017 Pazartesi

Justice League (2017)

2s | Aksiyon, Macera, Fantazi | PG-13 ( 7 Yaşından küçüklerin izlemesi uygun değil, 7-13 yaş arası aileleri ile beraber izleyebilir) 

Suicide Squad harika eğlenceli bir film olmasının yanında filmin müziklerinde "Heatens" diye bir 21 Pilot şarkısı vardır ki ömrü hayatımda film müziği olarak filmine  bu kadar oturan başka bir şarkı daha tanımam.  Bu şarkının verdiği hissi Justice League nin girişinde "Everybody Knows" (Sigrid)  ( https://www.youtube.com/watch?v=jBgFGOToa_c )  adlı şarkıda yaşadım. Bir önceki filmde (Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) ) ölen Süpermen in dünyada yaratmış olduğu çaresizlik ve "biz bittik", "insanlık bitti"  hissini kadar güzel aktarmakta ki insan , sözleri zaten ölümcül olmuş. Filmin kötü yanı vardı #cinemaximum salonunda 35 dk lık reklam. 
Filmin içerik olarak çok zengin bir konuda olmasını kimse beklemiyordu. özel efektler iyiydi, hele ki IMAX de izliyorsanız harika diyebilirim.  Karakterlerin oyunculukları iyiydi.  espriler de yerine göre güzel serpiştirilmişti. Aksiyon arayan izleyecilerin kaçırmaması gereken bir yapım olmuş.

.......

imdb linkleri : 
http://www.imdb.com/title/tt0974015
An itibari ile ( 21 Kasım 2017 :  puan 7.5  /  oy : 74,063 metascore : 46) 
trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=r9-DM9uBtVI


#JusticeLeague ,  #ozcakirinfimleri
filmi anlatmadan filmi anlatan blog : "Özçakırın Sinema Günlüğü" , takip edin yeni yorumları kaçırmayın  : https://www.facebook.com/ozcakirinfilmleri/
https://ozcakirinfilmleri.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder